Algemeen - General > Agenda - Events

Fyffes Contest Meeting Zeeland 22-24 juni 2012

(1/2) > >>

Rob Rook:
In het weekend van 22- 24 juni 2012 wordt de tweede Contest Meeting Zeeland georganiseerd door For Sail Yachtbrookers en de Contest werf. Voor degenen, die niet naar de Contest Cup in Medemblik kunnen een prachtig alternatief. Nast de gebrukkelijke wedstrijd ( een korte baan wedstrijd gevolgd door een langere tocht over de Grevelingen) is er zowel voor als na de wedstrijden een aantrekkelijk sociaal programma. De bijeenkomst wordt gehouden in de Marina Port Zelande te Ouddorp.

Voor alle CYOC leden die geen kans zien om naar Medemblik te gaan een unieke kans en voor degenen, die wel naar Medemblik gaan een unikeke kans om op vertrouwd vaarwater een gezellig weekend te beleven. Als de organisatie net zo goed is als vorig jaar wordt het een onvergetelijk weekend.

Rob Rook:
Zie ook het programma op de site van for sail in Port Zelande. Dit weekend mag je niet missen?

pieter2:
Ik zie alleen maar grote boten (de kleinste is een 36). Voel ik mij daar wel thuis met een 29?
Wel leuk om dit vaargebied eens te ontdekken!

BJ:
Size doesn't matter ....  :D

Het thuisvoelen zou niet af moeten hangen van de grootte van de boot, het gaat erom dat het een Contest is. En hoewel je altijd uitzonderingen hebt vinden verreweg de meeste schippers het juist erg leuk om een varend stuk historie te zien.  Medemblik was oorspronkelijk ook alleen maar voor >40 voet maar daar hebben 'we' ook verandering in gebracht. Beschouw jezelf maar als een pionier dan komen we volgend jaar wel meer.

paperino:
Alleen jammer dat je er niet bij bent dit jaar........


Gr. Eric/Carla

C35/37  "Paperino"

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

Go to full version