Author Topic: Dag Contest.  (Read 1409 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Roy

  • Guest
Dag Contest.
« on: 14 August, 2013, 10:43:05 »
Heren,

Zoals jullie zien ben ik een tijd niet online geweest.

Enige weken geleden met die warme weken had ik opeens weer eens zin om te gaan varen (de laatste 2 jaar had ik dat bijna niet meer gedaan) maar omdat wij als test de Joshua op het IJsselmeer hadden liggen trok mij het toch helemaal niet meer, ja als je Zeeland gewend bent mist je toch iets.

Port Zelande had altijd nog een box voor ons vrij echter aangezien ik in enige jaren gelden naar Duitsland verhuisd ben is vooral dat laatste stuk rijden een vervelend stuk. Aquad Delta of Jachthaven Bruinisse tegenwoordig had ook nog een box voor de Joshua vrij dus gelijk gedaan natuurlijk. Mijn ouders hadden de Joshua ook al jaren niet meer gebruikt en hadden geen vakantie gehad nog dus vroegen mij "vinden jullie het erg als wij hem naar Zeeland varen" ach ik vindt het prima doe maar.

De Joshua ligt inmiddels in Bruinisse sinds 3 weken, en wat is dat weer heerlijk zeg.

Mijn vriendin en ik hebben echter 1 probleem we hebben inmiddels 2 honden waarvan de ene laatste nieuwe iets groter is, dan wordt de ruimte wat klein in de Joshua, tevens heb ik enige weken weer een grote Novurania rib gekocht en die moet ook weer mee.

Om een lang verhaald kort te maken, gister is een nieuw schip gekocht met wat grotere maten, een ruime douche, stromend warm water, groot zwemplateau etc etc. Dus de Joshua gaat is te koop.

Het nieuwe schip gaat Joshua S heten (Joshua 2 is zo simpel ;) ) en blijft dus ook in Bruinisse liggen. Natuurlijk blijf ik altijd de door mij opgezette club volgen want wie weet komt er in de toekomst nog wel weer eens een Contest.

Life is a Contest so enjoy it !

Gr Roy
S.Y. Joshua.
S.Y. Joshua S.

m.hogema

  • Guest
Re: Dag Contest.
« Reply #1 on: 14 August, 2013, 22:45:52 »
Hallo Roy,

Leuk je weer te horen en het watersport bloed kruipt waar het niet gaan kan, komt vanzelf weer naar boven. Succes met het verkopen van je boot, en ik heb wel een vraag (misschien nog meer lezers), wat voor een boot je je gekocht? Je maakt me wel nieuwsgierig naar je keuze.

Groet en misschien tot ziens op de grevelingen,

Marc
Ik lig nu in numansdorp met een 36S.

Roy

  • Guest
Re: Dag Contest.
« Reply #2 on: 15 August, 2013, 13:06:40 »
Hallo Marc,

Ja wat het geworden is, uitgegaan van de grote ruimte bijna 11 meter bij 3.84 breed is het een Beneteau Oceanis geworden. Heel iets anders dan de Contest 30 maar met een zee van ruimte binnen, vooral de grote ruime douche, stromend warm water en het grote zwemplateau maakten de doorslag.

We komen elkaar vast wel eens tegen op het Zeeuwse water, welke haven lig jij trouwens in Numansdorp heel vroeger hebben wij altijd bij de vereneging gelegen en daarvoor met de Etap 22 in de veerhaven.

Gr Roy

m.hogema

  • Guest
Re: Dag Contest.
« Reply #3 on: 18 August, 2013, 21:45:41 »
Hallo Roy,

Wij liggen nu in de verenigings haven. Zien elkaar ergens op het zoute water in zeeland.

Marc

Valentine

  • Guest
Re: Dag Contest.
« Reply #4 on: 19 August, 2013, 10:07:09 »
Hi,

hou dan een oog op de afsluiters op het zoutwater. Beneteau gebruikt niet het durrst spul wat er is...

Groetjes

Alex

Roy

  • Guest
Re: Dag Contest.
« Reply #5 on: 26 November, 2013, 13:08:21 »
Hi,

hou dan een oog op de afsluiters op het zoutwater. Beneteau gebruikt niet het durrst spul wat er is...

Groetjes

Alex

Alex wel als alles vervangen is door het duurste spul ;)

Van de winter wordt er nog een boegschroef ingebouwd, aangezien die een stuk hoger en langer is dan de Contest is die niet aan de kant te krijgen, ook wel even wennen is het grote stuurwiel.


 


BJSoft